مدارک مورد نیاز ویزای روسیه

شما اینجا هستید:

با توجه به نیاز کاربران سایت چکاوک تراول اقدام به جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزا کشورها در سلسله مقالاتی مجزا کرده است که این بخش به بررسی مدارک مورد نیاز ویزای روسیه عادی توریستی می پردازیم.

ویزای توریستی روسیه، آسان ترین نوع ویزای روسیه است. اعتبار ویزای توریستی روسیه حداکثر یک ماه و بر مبنای تاریخ بلیت است. ویزای توریستی روسیه به هیچ عنوان قابل تمدید نیست. برای اخذ ویزای توریستی روسیه، با دفتر روس مارکت تماس بگیرید.

 

نوع ویزا زمان تحویل ویزا هزینه

توریستی یک بار ورود

حداکثر یک ماهه

۵ روز

۱ روز

۹۰ دلار

۱۷۰ دلار

 

برای اطلاع از آخرین تغییرات در اسناد برای کشور صادر کننده ویزا و ضمن اینکه احتمال تغییری در مدارک ویزای توریستی و عادی روسیه بعد از نگارش این مقاله باشد، لطفا قبل از هر اقدامی با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

نکته: مدت زمان برای صدور ویزا معمولا 7 تا 10 روز کاری خواهد بود.

مدارک مورد نیاز ویزای روسیه نوع توریستی و عادی

  1. اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  2. دو قطعه عکس 3x4 رنگی پشت زمینه سفید
  3. بلیط قطعی رفت و برگشت به روسیه
  4. رزرو قطعی هتل یا محل اقامت برای کل مدت اقامت
  5. فرم کامل شده ی تعهد بازگشت به کشور
  6. فرم کامل شده ی مشخصات فردی ویزای روسیه
  7. پاسپورت مسافران بالای 16سال باید امضا داشته باشد.
  8. مدت زمان اقامت بر اساس بلیط می باشد.

بیشتر بدانید:

بالا