مدارک مورد نیاز ویزای بلغارستان

با توجه به نیاز کاربران سایت چکاوک تراول اقدام به جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزا کشورها در سلسله مقالاتی مجزا کرده است که این بخش به بررسی مدارک مورد نیاز ویزای عادی توریستی کشور بلغارستان می پردازیم.

برای اطلاع از آخرین تغییرات در اسناد مورد نیاز برای کشور صادر کننده ویزا و ضمن اینکه احتمال تغییری در مدارک ویزای توریستی و عادی بلغارستان بعد از نگارش این مقاله باشد، لطفا قبل از هر اقدامی با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید.

نکته: مدت زمان برای صدور ویزا معمولا 7 تا 10 روز کاری خواهد بود.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی و عادی بلغارستان

  1. اصل گذرنامه با اعتبار 7 ماهه
  2. یک قطعه عکس تمام رخ جدید، رنگی زمینه سفید ۳x۴، با نمایش درست صورت (تمام رخ)
  3. تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح
  4. کپی تمامی صفحات شناسنامه هر کدام روی یک برگه جداگانه
  5. گواهی بانکی به مدت حداقل ۳ ماه
  6. داشتن گواهی اشتغال به کار
  7. چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 3 میلیون تومان برای هر نفر
  8. توجه داشته باشید در صورت ریجکت شدن کلیه مدارک مبنی بر علت رد شدن ویزا جهت اخذ ویزای بلغارستان الزامیست و ارائه اطلاعات غلط ممکن است باعث رد تقاضا و در نتیجه ممانعت از ورود شما به کشور بلغارستان گردد.
  9. مسافرین محترمی که برای تور بلغارستان ثبت نام نموده اند حتما تا 1 هفته قبل از سفر باید حضور انگشت نگاری فردی را در سفارت بلغارستان واقع در استان تهران، با هماهنگی آژانس چکاوک آسمان آبی که ثبت ناتم شما را انجام داده انجام دهند.
  10. مدت زمان اقامت شما در کشور بلغارستان بر اساس بلیط می باشد.

بیشتر بدانید:

بالا